Oplev den ultimative shoppingdag I New York. Danskerne har taget Black Friday til sig, men tilbuddene er bare bedre, når man drager til den anden side af Atlanterhavet. I USA går folk, med rette, amok, når butikkerne byder på vanvittige rabatter dagen efter Thanksgiving.

Og ja, Thanksgiving skal også nævnes. Og opleves. Den amerikanske høstfest, hvor kalkunen kommer på bordet, og hvor der spilles to traditionsrige opgør i NFL, er bestemt også værd at opleve i Guds eget land.

Er du tidligt ude, er der billige rejser at finde, især hvis du ikke er bange for at tage et hurtigt flyskifte på vejen. United Airlines tilbyder billetter til 2.398 kroner, og der er blot omkring en times ventetid i forbindelse med flyskifte i Zürich.

Tag afsted tirsdag d. 20. november, så har du god tid til at forberede både Thanksgiving og Black Friday-indkøbene. Brug lørdagen og søndagen på at puste ud, inden turen søndag aften igen går mod Danmark.

New York byder på tusindvis af hoteller. Vi har fundet hyggelige Hotel91 ved Chinatown, hvor maden er billig og stemningen i top døgnet rundt. Der er kun ti minutters gang til Little Italy, ligesom smukke Brooklyn Bridge er under en kilometer væk.

Hele herligheden med flybilletter og fem overnatninger i New York fås til blot 4.241 kr. per person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Find de billige flybilletter til Black Friday og Thanksgiving i New York her

Find hyggelige Hotel91 her

Vi er altid behjælpelige i forbindelse med bookinger, ligesom vi står klar med gode råd til spisesteder, attraktioner og meget andet i New York. Send os en mail eller fang os på chatten.