Rejseholdet

 

Vores historie

Vi nyder at opleve verden sammen. På vores væg hænger en lang liste over lande og steder, vi skal nå at se, og vi har på relativt kort tid formået at krydse en del af disse steder af.

Der går ikke en dag, hvor vi ikke kigger på vores næste rejse, og det vil vi nu lade komme dig til gode. Vi skriver om de steder, vi gerne vil besøge, eller har besøgt, hvis vi finder gode tilbud på rejser dertil.

Det er ikke her, du finder rejser til London for 49 kroner. For os betyder kvalitet og komfort en del, så vi kigger gerne efter direkte fly og lidt bedre hoteller. Det behøver ikke nødvendigvis være dyrere, det handler blot om at finde de rette perioder og de gemte perler.

Vi skriver om både rejser, som ligger lidt ude i fremtiden, og rejser, hvor kufferten nærmest skal være pakket nu. For hvem har ikke lyst til en impulsiv tur?

Det er ikke alle rejser, vi støder på, som kommer på Rejseholdet.dk, så tøv ikke med at hive fat i os på hej@rejseholdet.dk, såfremt du mangler inspiration, eller ønsker vores bud på en rejse til en given destination.

Vi er med på Rejseholdet

Michelle Rohde

Favoritsteder: Paris, New York, LA, Dubai

Jesper Helmin

Favoritsteder: Miami, LA, New York, Dubai

Se seneste rejser

Din næste rejse er kun få klik væk. Se vores seneste tilbud, eller skriv til os for inspiration

MRJH

Vinkelvej 22

7600 Struer

 

Kontakt os

hej@rejseholdet.dk

 

Åbningstider

Vi rejser meget, men svarer så hurtigt, vi kan!